malzemeler:
(4 kişilik)
1 su bardağı un
1,5 su bardağı süt
5-6 dal maydanoz
4 yumurta
tuz
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yumurtanın tamamen homojen olarak harcın içinde dağılmamış olması lezzetini artırıyor. tavamıza 2 kaşık sıvıyağı tamamen yayıp tavayı kızdırıyoruz. kabiliyetiniz varsa havada kayganayı döndüre arkalı önlü kızartıyoruz.
arada ben arbartıp içine kırmızı biber mısır falan da serpiyor öyle kızartıyorum. bazen de bi tarafına kaşar rendesi ve sucuk koyup diğer yarısını üzerine katlayıp altını üstüne tekrar kızartıyorum. değişime açık bir kahvaltılık :) afiyet olsun...
en sevdiğim bu işte benim :) ellerine sağlık canım benim, az yapmadın :)
YanıtlaSilnuş olsun canım benim :) helal olsun..
YanıtlaSilhemen denedim:) hamuruna maydonoz, arasina kasar super oldu.. yalniz malzemeleri yariya indirerek yaptim, dolayisiyla iki kisilik olmasi gerekiodu ama hepsini ben yedim:)hacer
YanıtlaSilşifa olsun cicim :)) bi dahakine tam ölçü yap enişteye yazık ;)
YanıtlaSilYaptım canım yaptım. az evvel yaptım. yarın bi daha yapcaz ;)
YanıtlaSilHarika :)
YanıtlaSil